Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Laagste prijsgarantie

>

Beste Prijs Garantie


Beste tarief en gegarandeerde service

Het team van Balion villa's nodigen u uit om uw BALI villa direct boeken met ons of boek via een telefoon of e-mail met onze reserveringsafdeling team gevestigd in Singapore, Australië en Indonesië. Wanneer u direct bij ons boekt, kan je goed voelen dat u niet alleen de beste prijs, maar dat we zijn klaar om te helpen als curator de perfecte Bali villa ervaring voor u vanaf het allereerste begin. Immers, niemand anders kent onze villa's en diensten zoals wij dat doen. Sommige meer redenen om direct te boeken.

Ervaar

Eerst en vooral, we hebben meer dan 18 jaar ervaring. We zijn opgericht in Bali sinds 1998. We waren een van de eerste villa beheersmaatschappijen en we zijn er trots op dat 18 jaar later zijn we nog steeds sterk en groeit. Wanneer u direct boeken met Bali op je te maken met een ervaren en gevestigde vennootschap.

De Best rate

Wij beloven dat onze website de beste geadverteerde tarief voor elke op onze Balion beheerde villa's zal hebben. Plus, er zijn geen reserveringskosten. Als je toevallig een goedkoper tarief vinden, zullen wij het eren en geven u een gratis eigen auto transfer van het vliegveld naar de villa.

We weten Onze panden beter dan iemand anders

Wanneer u rechtstreeks bij ons bestellen, weet je dat er geen "middle man". We kunnen speciale verzoeken snel en accuraat te beantwoorden. Wat nog belangrijker is, kunnen we suggesties doen op het verbeteren van uw villa ervaring met ons.

Curatoren van je eigen Bali ervaring

Van onze reserveringsafdeling team, om uw villa manager, wij zijn experts op het gebied van Bali. Wij hebben de kennis om ervoor te zorgen kunnen we elke Bali ervaring die je wilt curator.

Verstandhouding op te bouwen

We zijn trots op onze reputatie van een knap Villa beheermaatschappij. We krijgen onze gasten weten voordat ze zelfs hebben checken wij geloven dat het de kleine dingen die het verschil maken -. Als je toevallig te vergeten je liefde dragon fruit, wees niet verbaasd om een frisse dragon fruitschaal bij aankomst te vinden .

Balion Luxury Bali Villas
C88 Jalan Raya Canggu
Banjar Tiying Tutul, Canggu 80361
Bali Indonesia
Tel: +623618482927
Mobil: +623618482927
E-mail: marketing@balion.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net