Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Liefdadigheid / Giving Back

>

Liefdadigheid / Giving Back


BaliOn Charity

Bali is mijn tweede thuis voor bijna 20 jaar nu. En toch, elke dag, Bali verbaast me. Nog steeds elke dag dat ik leren en nog steeds elke dag dat ik voel me gezegend door een of meer momenten. Bali liet me niet alleen om een aangename huis te creëren voor mijn familie, ontmoette ik een heerlijke Indonesische man en onze twee dochters geboren werden en worden opgevoed in Bali. Ik heb het geluk dat mijn bedrijf in Bali die mij veel uitdaging en vreugde heeft gegeven vast te stellen zijn. Bali heeft me gezegend op zoveel manieren.

Dus nu is het mijn beurt om te geven en uit te reiken naar de minder gelukkigen op Bali. Als een sterk geloof van “terug te geven” naar dit eiland van de goden, Balion ondersteunt tal van goede doelen die Bali te helpen - de mensen, het milieu en de natuur. Balion doneert een deel van onze inkomsten uit elke boeking we krijgen, of de boeking is afkomstig van een vriend, een agent of een partner en natuurlijk ook uw boeking.

Elvira Wijsen, oprichter van BaliOn

These Charities Include:

BYE BYE PLASTIC BAGS

Een sociaal initiatief, gedreven door de kinderen, om de mensen zeggen Nee tegen het gebruik van plastic zakken; Ze hebben een beroemde beweging op het eiland geworden. Een ware inspiratie voor velen.

SOLEMEN

Een Yayasan dat prachtige werk doet om het leven van veel arme, gehandicapten en kansarmen beter te maken. Wij schenken en maken het mogelijk voor hen om de armen te helpen.

ORPHANAGES & lokale scholen

We doneren aan meerdere weeshuizen in West-, Oost- en Noord-die minder bezocht door toeristen die willen doneren. Ze zijn altijd in de behoefte aan bijna alles met inbegrip van voedsel, lakens en andere essentiële basics. Een lokale basisschool in de regio TABANAN in een typisch klein bergdorpje op de hellingen van de Batu Karu. Wij ondersteunen hen op vele manieren en op een permanente basis. Van boeken tot renovatie van het dak. Van waterzuivering in het Engels les.

Wij danken al onze gasten voor hun vrijgevigheid en maakt het voor ons mogelijk om onze donatie te blijven aan een goed doel.

Balion Luxury Bali Villas
C88 Jalan Raya Canggu
Banjar Tiying Tutul, Canggu 80361
Bali Indonesia
Tel: +623618482927
Mobil: +623618482927
E-mail: marketing@balion.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net