Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Winkelen op Bali

>

Winkelen op Bali


Winkelen op Bali Winkelen op Bali

Winkelen in Bali is divers - van een T-shirt dat u kunt onderhandelen over op de markten om exquise handwerk naar huis te nemen. Vanuit een dorp in Ubud op een high-end boetiek in Seminyak. Wij zijn ervan overtuigd dat u iets over naar huis te nemen als een herinnering uit Bali te vinden.

markten

Als je wilt om te onderhandelen en krijg je een goede "deal" het hoofd van een van de belangrijkste markten van Bali. De post populaire markten zijn Kuta Beach markten, Kumba Sari markten in Denpasar en de markten in Ubud. Alle drie de markten bieden souvenirs, sarongs, kleding, houten beelden, schilderijen en handwerk. Kumba Sari markt echter verkoopt ook verse groenten en fruit.

Onze favoriete markt is de Seminyak markten waar je kunt onderhandelen over een prachtig gemaakt kaftans, katoen gedrukt jurkjes, prachtige leren sandalen, ontwerper T's, sieraden en tassen.

Winkelcentra

onderhandelen voor de beste deal is niet ieders kopje thee! Voor degenen die willen "vaste" prijzen hebben zoals in de meeste westerse landen, Bali heeft een aantal grote winkelcentra die u kunt shop till you drop.

Beach Walk Kuta

Vindt u alles van Armani tot Zara vinden in Beach Walk in Kuta. Samen met een aantal grote winkels, het strand lopen heeft een grote bioscoop, een goede selectie van cafés en eetgelegenheden. Het is een fantastische manier om de dag door te brengen met het hele gezin.

Mal Bali Galeria Kuta

Mal Bali Galleria ligt net aan de rotonde met de Simpang Dewaruci standbeeld. Het winkelcentrum is populair bij zowel toeristen als inwoners. Tevens bevindt zich in het winkelcentrum is DFS Galleria Bali en Galeria 21 Cineplex.

Bali Collection Nusa Dua

Bali Collection Nusa Dua combineert winkels, restaurants, cafés en spa's in een grote buitenruimte. Hoewel er tal van boetieks met inbegrip van Bamboo Blond, Paul Ropp, Uluwatu (kant producten), is er ook een SOGO warenhuis. Kom voor een aantal middagje winkelen en blijven eten.

Ambacht

In Bali, een aantal dorpen zijn gespecialiseerd in hun eigen ambacht. Elk dorp zal lang wegen van winkels hebben al de verkoop van hun dorp "specialiteit"

Celuk Village - Silver

Als u op zoek bent naar een speciaal stuk van de gouden of zilveren sieraden, ga dan naar Celuk, op weg naar Ubud. Er zijn high-end galerijen met schitterend ontworpen sieraden en workshops waar u het proces betrokken zijn bij het maken van elk individueel stuk kan zien.

Mas - Hout

Mas staat bekend om de vaardigheid van ongelooflijke houtsnijwerk. Ook op de weg naar Ubud, Mas zal zeker houden u verbaasd over de ingewikkelde ontwerpen dat de lokale bevolking te produceren.

Sukawati Kunstmarkt - Gianyar

Sukawati Art markt zijn de langste gevestigde markten in Bali. De 2 verdiepingen tellende gebouw zit vol met lokale ambachten, sarongs, traditionele vliegers, zakken en is populair bij zowel de lokale bevolking en toeristen.

Chique en trendy winkels

Het is een bekend feit dat Seminyak is het hart van alle boutique winkelen met zowel lokale als internationale ontwerpers. Van Eet straat Oberoi vindt u de mooiste boetieks in Bali vinden
Luxury leren sandalen, strandkleding, jurken, ontwerper T's - het enige negatieve is dat u slechts een koffer in te vullen!
Sommige van onze favorieten zijn:

  • Bambo Blonde - Kleding boutique
  • Biasa - Crafted, kleding, sieraden en andere collecties
  • Body & Soul - Kledingwinkel
  • Puravida - Kleding en houten kralen
  • Mimpi Manis - Schoenen, tassen en schoenen (LOVE)
  • Samantha Robinson - verbluffend beschilderd keramiek
  • Souq - Wonen
Balion Luxury Bali Villas
C88 Jalan Raya Canggu
Banjar Tiying Tutul, Canggu 80361
Bali Indonesia
Tel: +623618482927
Mobil: +623618482927
E-mail: marketing@balion.com
Social Media
Mis nooit onze aanbiedingen
Online Booking System Powered by i-rent.net